Centru de Pregătire Profesională - Cursuri de calificare, perfectionare, specializare

  • E-mail: carmenlaza36@yahoo.com

  • Telefon 0726 779 777

  • Program Luni - Joi 10.00 - 13.00

LUCRATOR CALIFICAT IN CRESTEREA ANIMALELOR

LUCRATOR CALIFICAT IN CRESTEREA ANIMALELOR

COD NC: RO/02/0811/445

Durata cursului: 360 de ore efectuate pe parcursul a  2 luni-curs de calificare de nivelul II

COMPETENTE CHEIE

Asigurarea conditiilor de securitate in munca
Aplicarea prevederilor legale referitoare la protectia mediului/animalelor
Pregatirea spatiilor de cazare pentru animale
Asigurarea materiilor prime furajere
Hrănirea animalelor
Îngrijirea animalelor
Gestionarea procesului de reproducere a animalelor
Ingrijirea tineretului
Identificarea si marcarea animalelor

Acte necesare: copie act de identitate, copie act de studii, copie certificat de nastere sau de casatorie daca a avut loc schimbarea numelui.

Prețul cursului: 550 lei

Organizam cursul de LUCRATOR CALIFICAT IN CRESTEREA ANIMALELOR in jud. Bihor (Oradea, Salonta, Alesd, Beius, Marghita), Arad (Arad, Sebis, Chisineu Cris, Ineu, Curtici), Timis (Timisoara, Buzias, Lugoj, Recas), Satu Mare(Satu Mare, Carei, Negresti-Oas), Salaj(Zalau, Simleul Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei), Cluj(Cluj-Napoca, Huedin, Turda, Gherla, Dej), Alba(Alba-Iulia, Campeni, Abrud, Teius, Sebes), Maramures(Ulmeni, Baia Mare, Seini, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus) etc.

Practica pentru cursul de LUCRATOR CALIFICAT IN CRESTEREA ANIMALELOR se poate desfasura atat la locul de munca cat si la oricare alt agent economic de profil din tara respectiv in gospodaria proprie sau a familiei. Teoria se face ONLINE pe ZOOM CLOUD MEETINGS tot seara de la orele 19. Examenul final de calificare are loc cu prezenta fizica la sediul nostru din ORADEA, strada Primariei nr 56. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la nr. de telefon 0726 779 777, persoana de contact dir. prof. Laza Carmen.

Cursul este recomandat persoanelor care doresc sa isi depuna cerere de finantare nerambursabila prin submasura dedicata INSTALARII TANARULUI FERMIER sM6.1 sau sM6.3 sau sM4.1.