Centru de Pregătire Profesională - Cursuri de calificare, perfectionare, specializare

  • E-mail: carmenlaza36@yahoo.com

  • Telefon 0726 779 777

  • Program Luni - Joi 10.00 - 13.00

MORAR

MORAR

COD NC:816020

Durata cursului: 360 de ore efectuate pe parcursul a  2 luni-curs de calificare de nivelul II

Acte necesare: copie act de identitate, copie act de studii, copie certificat de nastere sau de casatorie daca a avut loc schimbarea numelui.

Prețul cursului: 1200 lei

Organizam cursul de MORAR in jud. Bihor (Oradea, Salonta, Alesd, Beius, Marghita), Arad (Arad, Sebis, Chisineu Cris, Ineu, Curtici), Timis (Timisoara, Buzias, Lugoj, Recas), Satu Mare(Satu Mare, Carei, Negresti-Oas), Salaj(Zalau, Simleul Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei), Cluj(Cluj-Napoca, Huedin, Turda, Gherla, Dej), Alba(Alba-Iulia, Campeni, Abrud, Teius, Sebes), Maramures(Ulmeni, Baia Mare, Seini, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus) etc.

Practica pentru cursul de MORAR se poate desfasura atat la locul de munca cat si la oricare alt agent economic de profil din tara respectiv in gospodaria proprie sau a familiei. Teoria se face ONLINE pe ZOOM CLOUD MEETINGS iar examenul final de calificare are loc cu prezenta fizica la sediul nostru din ORADEA, strada Primariei nr 56. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la nr. de telefon 0726 779 777, persoana de contact dir. prof. Laza Carmen.