Centru de Pregătire Profesională - Cursuri de calificare, perfectionare, specializare

  • E-mail: carmenlaza36@yahoo.com

  • Telefon 0726 779 777

  • Program Luni - Joi 10.00 - 13.00

TINICHIGIU VOPSITOR AUTO

Tinichigiu-vopsitor auto

COD NC 7213.2.2

 

COMPETENTE PROFESIONALE OBTINUTE IN URMA CURSULUI:

COMPETENTE CHEIE

 

COMPETENTE TEHNICE GENERALE

COMPETENTE TEHNICE SPECIALIZATE

 

ACTE NECESARE LA INSCRIERE: 

DURATA: 4 luni 

PRETUL CURSULUI:  1000 LEI-din care 300 de lei la inscriere si restul in rate

Organizam cursul de TINICHIGIU VOPSITOR AUTO in jud. Bihor (Oradea, Salonta, Alesd, Beius, Marghita), Arad (Arad, Sebis, Chisineu Cris, Ineu, Curtici), Timis (Timisoara, Buzias, Lugoj, Recas), Satu Mare(Satu Mare, Carei, Negresti-Oas), Salaj(Zalau, Simleul Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei), Cluj(Cluj-Napoca, Huedin, Turda, Gherla, Dej), Alba(Alba-Iulia, Campeni, Abrud, Teius, Sebes), Maramures(Ulmeni, Baia Mare, Seini, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus) etc.

Practica  la cursul de TINICHIGIU VOPSITOR AUTO se poate desfasura atat la locul de munca cat si la oricare alt agent economic de profil din tara. Teoria se face ONLINE pe ZOOM CLOUD MEETINGS tot seara de la orele 19. Examenul final de calificare are loc cu prezenta fizica la sediul nostru din ORADEA, strada Primariei nr 56. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la nr. de telefon 0726 779 777, persoana de contact dir. prof. Laza Carmen.

In baza certificatului obtinut la finalizarea cursului, cursantii se pot angaja ca tinichigiu-vopsitor auto, atat in tara cat si in strainatate  sau isi pot infiinta la REGISTRUL COMERTULUI PFA, Intreprinderi Individuale sau Asociatii Familiale.